maandag 02 januari 2017

Eetwinkel Ambacht de 2e vestiging van Slagerij Koos Hermanns!

(H)eerlijk Lokaal

Eetwinkel AMBACHT: (H)eerlijk Lokaal

 

Midden in het Limburgse Leudal in Neer, op 15 minuten van Roermond, bevindt zich Eetwinkel Ambacht.

 

Eetwinkel AMBACHT is gelegen in de monumentale molenaarswoning nabij de Friedesse Molen in Neer. Deze pittoreske plek aan de Neerbeek is de plek waar ambachten en streekproducten samenkomen. Het molenaarsambacht wordt nog steeds uitgevoerd in de watermolen en onder andere het slagersambacht en het ambacht van het ijs maken in de naastgelegen molenaarswoning.

 

U kunt er terecht voor (h)eerlijke lokale producten. Deze producten zijn op ambachtelijke wijze bereid. Denk daarbij aan vlees(waren) en barbecue producten uit eigen slagerij. Diverse eigengemaakte vleeswaren zijn op de Nationale Slagersvakwedstrijden bekroond met ‘goud met ster’, een 100% score.  Ook heeft Eetwinkel Ambacht de finale gehaald van ‘de Gouden Slagersring’. Hiervoor hebben zij een oorkonde ontvangen voor het meest innovatieve vleesproduct van Nederland.

Verder bevat het assortiment kaas van de boerderij, maaltijden, salades, belegde broodjes, vers ijs en nog veel meer. Het roomijs wordt bijvoorbeeld gemaakt met verse melk van de boer en fruit van telers uit de regio
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u (h)eerlijk genieten op het terras aan het water, binnen in één van de eetkamers of producten kopen om thuis te nuttigen.

 

Eetwinkel Ambacht staat voor (h)eerlijke lokale producten. Hierbij is aandacht voor duurzaamheid, korte ketens en transparantie. Eigenaar Leon Hermanns, ook mede-eigenaar van Slagerij Koos Hermanns in Weert,  verkoopt en promoot al jaren eerlijke producten uit de regio. Zo is Leon al bijna 10 jaar 'geselecteerd Livar specialist'. Livar is varkensvlees van het bijzondere Limburgse kloostervarken: ambachtelijk, eerlijk en lekker!

 

Eetwinkel AMBACHT is geopend van woensdag tot en met zaterdag. In het molenseizoen (mei-september) is de eetwinkel ook geopend op zondag.

 

Hopelijk tot snel bij Eetwinkel AMBACHT!

www.eetwinkelambacht.nl

Eetwinkel AMBACHT

Friedesemolen 1

6086 BN Neer

www.eetwinkelambacht.nl
 

Weekaanbiedingen

Meer aanbiedingen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.