Gerecht van de maand - November

Livar lendefilet met mosterd-honing marinade

/public/files/PROEF_LIVA_receptenkaart_A5_Lendefilet-2-BACK.jpg Download het recept hier

De oorsprong van het Limburgs Kloostervarken ligt op de eeuwenoude kloosterboerderij van Abdij Lilbosch in Echt. Sinds 1999 werken Livar en de abdij samen om op de meest diervriendelijke manier varkens te houden. Inmiddels zijn er meerdere boerderijen in Limburg die op dezelfde wijze, en met net zo veel zorg, Livarvarkens houden.

Het Livarvarken is ontstaan uit een bijzondere kruising van rassen. Onze varkens worden gevoed met heerlijke, in Limburg geteelde, granen. ze hebben een bed van stro en kunnen lekker buiten scharrelen. Zo ontstaat smaakvol vlees van de beste kwaliteit.

Dat proefje!

Weekaanbiedingen

Ribbetje

0,750,75

100 gram

Livar filetlap

2,412,15

130 gram

Soepballetjes

1,750,88

100 gram

Kip met bospaddestoelen

2,251,95

100 gram
Meer aanbiedingen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.